Svetlo v tme

Svetlo v tme

Niekedy život zamotá hlavu a tych co máme radi nas neskôr sklamú. Chodíme svetom hladajuc pravdu no tý ktorý ju nechcu tak tý ju vždy nájdu. Chceme biť iný no pritom svoji no láska vždy ukrutne bolí. Hladáme lásku vášeň i nehu no city sa roztopia ako vločky sněhu. Život není ferovi treba sa s tým zmierit občas sa nám podari vojst do tych správných dveri. Ked ti bude smutno ozvi sa kedykolvek budeš chciet veď s priatelmy je vždy veselší svet.

Autor Morfeus, 29.12.2018
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí