Po slavnosti

Po slavnosti

Anotace: «»

.
Vánoční hvězdu kupuji v lednu.
Po pádu věřím, že se zvednu.
V ledové vodě ve vzduch.
V novém roce květiny.

Procházím rozbředlým sněhem a
odložené stromky u popelnic
mi šeptají:
Kolik toho máme
A stojí za to umírat pro cizí potěšení
A stojí za to žít
pro květinu ..

Plný tmy
jako kočka v pytli, která cítí vodu
nesu se vesmírem divokého fantasty
až na místo, kde ležíš ty.
V peřince.
A zpívám.
Jednosrdečně.
Autor Now, 01.01.2019
Přečteno 260x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Jort, Fany, Kapka, Frr, šerý, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to za to stojí...

04.01.2019 15:52:46 | enigman

Exupéry, povánoční čas, má dcerka, směsice. Díky.

03.01.2019 16:33:08 | Now

Adventní vraždy lesa. To je dobrý s těmi stromky a konec se prima odsekává.

01.01.2019 23:12:50 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí