vžij se do sebe

vžij se do sebe

s prvním paprskem ranního slunce
popraskané rty skryju rtěnkou
snažím se definovat svůj pocit
ale není jen jeden, je jich víc
a všechny jsou špatné, tak špatné
ale je ráno, to přece přejde

po cestě mě kvůli nepozornosti
málem srazí auto
ale je ráno, je mi to jedno
a navíc pondělí
to se nepočítá

nejlepší přítel na poslední chvíli zruší schůzku
má toho asi hodně, pomyslím si
a navíc je to jedno
sejdeme se jindy

připálím večeři
a k večeru sedím u záchodové mísy a zvracím
je to jedno?
už nevím

v noci mi obličej ozařuje modrá zář
a já vím, že je to špatně
mám chodit dřív spát
ale i to,
i to mi je jedno

až o pár dní později
mě bolí břicho ze stresu a smutku
a není mi to ani trochu jedno
protože tohle je můj život
a bolest se musí prožívat.
Autor margaretm, 02.01.2019
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: piťura, enigman, Jort, Kapka, Frr, šerý, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se nepočítá...

04.01.2019 15:31:45 | enigman

To je pěkný! Ale očekával jsem ráznější konec... a ono smíření se. Už jsem někde napsal. Jsou lidé, kteří chtějí v životě jen bezmezně trpět a bezmezně si užívat. Kompromis s každého ubírá. Tak si vyber. Buď intenzitu života, nebo klidná cesta ke krematoriu. Italové a Španělé to mají vyřešené. Rád jsem k Tobě nakoukl.

03.01.2019 01:47:43 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí