Anděl

Anděl

Anotace: po dlouhý době

Buď tady vedle

bojím se ve tmě

a ty to víš.

Buď tady pro mě

u mě

ve mně!

Hlavně tu buď.

Prostě zůstaň

ať můžu zase brečet

že tu jsi

Čteš to?

Pro mě za mě

klidně mě suď.

Mám srdce na dlani

jen už nese

známky opotřebení.


Když tu zůstaneš

můžeš zas ječet

ve svý hlavě

pořád dál:

"ty vole, přestaň,

nemáš si nač stěžovat,

šuká se s ní

i po takový době

celkem dobře.“

Buď tady pro mě

u mě

a já v tobě!

(A hlavně mlč)


Chci tě poprosit

ještě nechoď

bojím se ve tmě

a ty to víš.



Chci tě poprosit

ještě nechoď

a vlastně nechci nic víc

než abys prásknul dveřma

a celá naše slavná klec

se rozezní

jak špatný noty

muzikantů z Anděla.

I já ho potřebuju
aspoň někdy

-

toho svýho anděla.
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: tall&curly, Kapka, Lůca, Nevratný obal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po hodně dlouhý době! Dávám tip z nostalgie :)

11.01.2019 15:17:53 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí