Svědomí

Svědomí

Anotace: Svědomí

Svědomí tíživé nedá ti spaní
spytuješ přemyšlis mysl se brani
Komu si ublížil celé roky lhal
věděl jsi dobře co druhým děláš

Vše se ti honí hlavou a to tě sžira
Jak ses choval
se v tobě denodenně zmítá

Před očima napsáno vinný
nikdy neodciniš své hrůzné činy
Autor kikin87, 14.01.2019
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To sedí, ačkoli někomu je to fuk.

15.01.2019 02:17:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí