Pamatuji deště, příteli

Pamatuji deště, příteli

Anotace:

.
Kouří v bouři
jen co věk unese
měli by ho vysochat
Člověk a plocha
co pojmul za svou clonu
"Paměť lépe se kuchá za cyklónů"
( tehdy jsem se neptal )


Vykřičel vichřicí
až k mokrému domu ryb
usazené chmury
Chtěl bych mu říci
Mám ústa země z ucha chrám
Naslouchám
( již s větrem si šeptal )
Autor Now, 16.01.2019
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, jondys, šerý, Frr, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Vykřičel vichřicí až k mokrému domu ryb..." sakra dobrý. Pěkně sprchlo.

16.01.2019 15:22:27 | šerý

Zuří - li vichřice
křik dobrý na plíce..:)
--
Díky.

17.01.2019 10:22:55 | Now

pěkná...

16.01.2019 14:36:11 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí