Kalné ráno

Kalné ráno

Anotace: jedno běžné ráno, které máte třeba právě vy


Křik z nočního stolku
mě do reality vrací,
ztrácím snovou holku,
srdce mi burácí.

Z teplého lůna peřin,
šátrám po lampičce,
a jen sleduji pád jiřin,
co stály ve vázičce.


Třpyt skla jak ranní rosy
na podlaze rozlévá se,
já našlapuji bosý,
mám kalné ráno, zase.

Plamen hladově konvici olizuje,
do hrnku sype se mé probuzení.
Jak mlha z blat kolem se potuluje
dnes první … nikotinu potěšení.

Však z dálky mě tramvaj signál dává,
a na stole zůstává nedopitá káva.

Autor kekebreke, 16.01.2019
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Krahujec, Now, Rebejah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že dělám v noci. Bez kafe bych chcíp..:) Vtipné.

16.01.2019 20:26:54 | Now

Opět musím jen jen pochválit:)

16.01.2019 16:54:56 | Rebejah

Děkuji

16.01.2019 17:53:33 | kekebreke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí