11.10.2018

11.10.2018

nikdo mě neslyší
každej má svých starostí dost
v prvním šuplíku pískaj myši
ve druhým už jen ohlodaná kost
ve skříni nezřízená párty
kostlivců
co přišli zprvu pokorně na návštěvu
teď se mnou často mastí karty
jak vyhnat ty hosty
a nespálit za sebou všechny mosty
ptám se třeba právě vás. ano vás!
co máte sami kolem zrůdy
jež nepřišly dveřmi
nýbrž po žebříku ze zaprášené půdy
kolem nás rej koster
jak kdyby je vozil životberoucí páternoster
Autor OpilyJohn, 16.01.2019
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí