Řekni...

Řekni...

Anotace: ....

Když zavřu oči a naposled spatřím tvou tvář.
Srdce se mi rozbuší a mě popadne strach.
Byl to jen sen, hřát se v slunci tvé přítomnosti?
Byla to můra, probouzet se sama v peřinách z listí?

Byla to iluze, cítit se svobodně když mé srdce tálo?
Byla to realita, že v tvém obětí mé tělo jenom předlo?
Bylo to kouzlo, trvající pár let, které pominulo?
Byl to osud, jenž obejít se nám ho nepovedlo?
Autor ašari, 16.01.2019
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí