Zmizení

Zmizení

Anotace: Moje první báseň, se kterou se chci podělit Prosím o nějaké reakce, děkuji. FilSab

Zmizení

Bylo by lepší, kdybych neexistoval?
Či snad kdybych vycestoval?
Pryč, od všeho zlého,
od sebe samotného.

Nechat tělo bez duše,
nechat tělo bez růže.
Na vše se dívat zdaleka,
žít život prostého reka.

Vyrazit od břehu k slunci,
naproti mému vysněnému konci.
Cítit mořský vítr na líci,
poté vzplanout na hranici.

Shořet a proměnit se v popel
a stát se základem pro novou čepel.
Být vykován a udeřit v boji,
prorážet soupeřovou zbrojí.

Jako šíp přesně letět a trefit,
poslední naději v sobě najít.
Již před sebou vidím jen zeleně,
doufám, že již nikdy víc rozhádaně.

Autor FilSab, 19.01.2019
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, breberkar, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to líbí, tedy až na to že z básně cítím víc než jen smutek. Rýmování je taky vcelku dobré. Odpovím ti na první otázku v tvoji básni. Rozhodně existuj ;)

21.01.2019 00:03:49 | breberkar

Děkuji za odpověď. Rozhodně mě pár dalších veršů napadlo, tak přidám něco

21.01.2019 21:16:05 | FilSab

Usmívám se....připomíná mi to cestu bojovníka....mám ráda Vikingy a samuraje...

19.01.2019 13:56:07 | Anděl

Díky

19.01.2019 15:50:33 | FilSab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí