Padlá děva

Padlá děva

Anotace: Chybička se vloudila.

Svěřuje se Anča Madle,
že je děvče dnes už padlé,
prý se chytla na valuty,
výsledek byl ale krutý.

Když pak prachy počítala,
kamarádka se ji smála,
pokud neznáš cizí měnu,
prodáš se za nízkou cenu.

Tohle už je Anče známo,
nechce prožít další drámo,
na rubly se nyní mračí,
jedna lekce zcela stačí.

Autor Psavec, 19.01.2019
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Kyška, Fany, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí