Před půlnocí

Před půlnocí

Anotace: ...

Uprostřed ranní noci

skřivani přiopile

poskakují na římse

když mé bývalé kostýmy

Romea i Julie

zejí prázdnotou

 

Nastal čas nostalgie

minuta minulého ticha

o půlnoci před Vánoci

když, co bylo

už není

to, co chci

a "bude" se zatím

prochází za rohem

 

Byl to rok bouřlivý

a jeho konec tichý

jako zvonkohra

v divadle pro hluchoněmé

chvíli potom, co bublinky

zasyčely vzduchem

světelný prach zabarvil nebe

a čas našel své nové pásmo

Autor Denael, 19.01.2019
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká rekapitulace,líbí se mi.

18.06.2019 11:28:19 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí