Křik zatmění

Křik zatmění

Anotace: o dvou lidech, které moc neznám, ale jejich rozhovor mě tak šokoval, až mě inspiroval...

Křik... jakoby prořízl ticho...
a z něj se valily kusy minulosti...
kusy snů, nadějí a nepopsatelné bolesti.

Křik dvou duší, dnes už zraněných...
dvou duší zcela rozdílných a přitom podobných...
v rozdilných světech, v podobných osudech.

Křik dvou lidí, kteří se měli rádi,
kteří se milovali, kteří se objímali...
teď se nenávidí a stále si ubližují...
ubližují sobě, svým dětem - tím neustálým křikem.

Ubližují všemu a všem.
Přes zatmění svého ega, pohrdají vším .. i vlastním osudem.
Autor ašari, 21.01.2019
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí