Planeta

Planeta

Planeta

 

Vítr sčesal poslední květ,

navždy utichl celý svět.

Válka lidstvo zahubila

a nic dobrého nezrodila.

 

Poslední tvorstvo vydechlo,

nic nového se nenadechlo.

Poslední rostliny k zemi padly,

žádne další již nevstaly.

 

Vesmírem bloudí planeta,

na ní jedna velká prázdnota.

Lidé se sami zahubili,

lidé se sami povraždili.

 

Slunce svítí bezvýznamně,

svítí už jen chladně.

Proč se to vše stalo?

Proč se to celé událo?

 

Lidé se vlády ujat chtěli,

až nakonec se pobili.

Zničili každý druh,

čímž ukončil ten prokletý kruh.

Autor FilSab, 21.01.2019
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bytůstičko, mělo by bejt ujmout vlády :-) ale velmi pravdivě píšeš.

21.01.2019 22:39:03 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí