Životní lekce

Životní lekce

Anotace: ...

Život mi uštědřil lekce

Teď už

se mi o tom píše lehce

 

Tak jsem se naučila se prát

Nejen dávat

ale i pro sebe si brát

 

A neustanu v tom boji

A překážky

ať se mě bojí

 

Já nositelka svého jména

Přes všechny porážky

stojím tu hrdě

 

…ač ve mně dříme jemná žena

 

A tou vlastně toužím být

A nenechám si

jemnost vzít

 

Ač na povrchu brnění

uvnitř mě láska

A TA vše promění….

Autor JSJ, 23.01.2019
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí