Môj trón

Môj trón

Anotace: ...

Tvrdíš že vieš čo sa deje,
že pri tebe nikto okrem teba neuspeje.
Nepotrebujem tvoje názory, tvoje rady,
i tak sú to len klamstvá a zrady.

Nebudem skákať ako ty pískaš,
nebudem tancovať lebo ty tlieskaš.
Nie dnes nezaspím vtedy keď ty povieš,
i tak si hlupák, nič poriadne nevieš.

Zvykaj si že sa budem riadiť vlastnou hlavou,
že sa s ostatnými len kvôli tebe nebudem hrať na pávou.
Zvykaj si že vždy keď sa ti nebude dariť, budem na blízku,
ostatky tvojej dôstojnosti bude mať môj pes v pysku.

Pokloníš sa budeš bozkávať zem,
ver tomu že dnes skončí tvoja vláda, ostane len tieň.
Budeš plakať keď okúsiš trpkosť môjho hnevu,
nebude ti potom už do spevu.

Tvoje hry sú staré, mal by si ich trošku ozvláštniť
mal by si si premyslieť ako budeš pokračovať.
Nedovolím ti má podraziť,
nebudeš si na mňa dovoľovať.

Karma je na mojej strane a tebe to dá zožrať aj s omrvinkami,
pozametá ťa ako špinu spolu s odpadkami.
Miluje ľudí ako si ty,
ľudí s ktorých sa stávajú trosky a sú k zemi pribitý.


Zlaté tváričky, zlatučký smiech,
žiadne škvrny na duši, žiaden hriech.
Zabudni, kedysi to bolo tvoje,
no teraz bude všetko tvoje šťastie moje.

Pozri sa do zrkadla a spýtaj sa ho kto je v práve,
kto by mal byť zakopaný v hrobe a kto by mal ležať na tráve.
Porozmýšľaj nad tým že skončíš hneď ako sa postavím,
skončíš hneď ako sa spolu s karmou zastavím.

Spýtaj sa zrkadla kto má na mále,
koho opustí šťastie náhle.
Nebudem to ja budeš to ty aj so svojimi klamstvami,
Spadneš do jamy aj so svojimi zverstvami.

Môj život je jeden veľký chaos a tvoj jedno veľké klamstvo.
Teraz sa však postavím na svoje nohy a beriem si späť svoje panstvo.
Zabudni na to že sa budeš hrať na obeť a ja budem zlý človek,
takých ako ty je na svete stoviek.

Nesprávaj sa ako kráľ lebo nedopadneš dobre,
skončíš ako posledný šomrák čo žobre.
Nesnaž sa znova robiť smutné oči,
takým ako si ty niet pomoci.

Hovoria že spadneš, že zomrieš po tme,
že klameš, hraješ hru po hre.
Hovoria že keď padne prítmie,
žiadna z ich rán ťa neminie.

Chodíš po dne, no na dno aj patríš,
časom si svoje telo skántriš.
Je čas vrátiť to čo si ukradol,
ak si myslíš že to nie je všetko, tak si uhádol.

Myslíš si že vieš čo príde ako ďalšie,
že už to bude len ľahšie.
Sklamem ťa, práve si sadám na svoj trón,
a oni teraz len pozerajú z hľadiska ako teba zničí hrom.
Autor SamuelLeumas, 24.01.2019
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Waw, tolik zloby? To čo sa tu stalo?

24.01.2019 18:55:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí