Teoutopická vize

Teoutopická vize

Život není celkem zvláštní,
tvoří jej změť citů, vášní,
co člověku v žití brání,
ve snech, v práci, v užívání.

Nechať zbavím se té touhy,
nechci prožít konzum pouhý,
povznést se nad realitu,
začít vnímat falsi citu.

Nechať prostor prostoupím,
uzmu jádro smyslu tím,
že neutonu v utopii,
že nevyřknu „a proto piji“.

Přestanu se síly bát.
V euforii rozjímat.
Jímat žití plné doušky,
sociální sundat roušky.

Bismillah, pomine čas.
Eternity sacrifice.
Alighieri, pekla slast.
Never will be living past.
Autor Il Petraj ben Azmen, 24.01.2019
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to a ráda - jako první -dávám ST. Danaska

27.01.2019 19:24:48 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí