Však oni příjdou

Však oni příjdou

Anotace: když zapomínáme na své staré rodiče, prarodiče... a oni čekají, kdy vás uvidí



Pro ně už mrtvý, ač stále žije,
vždyť ještě vnímá, srdce mu bije!

S časem nezávodí, ví, blíží se celá,
již za ním nechodí, syn ani dcera.

Však nakonec přijdou, pohladí tebe,
pak už tě andělé, vezmou do nebe.



Autor kekebreke, 29.01.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí