Smysly

Smysly

Anotace: ...

Hleděl jsem na hvězdy
Už časně z večera
Hleděl jsem na hvězdy
Byla to nádhera

Slyšel jsem slavíka
Jak pěje do ticha
Slyšel jsem slavíka
Spal na dně kalicha

Vypil jsem ten kalich
Měl pachuť olova
Vypil jsem ten kalich
Udusil má slova

Přivoněl jsem k růžím
A páchly ozonem
Přivoněl jsem k růžím
V záhonu chatrném

Sáhl jsem do louže
Tam voda mrazila
Sáhl jsem do louže
Země se zachvěla

Myslel jsem na Tebe
Pod olší a dubem
Myslel jsem na Tebe
Že už spolu nebudem'

Autor Ravena Lupus, 30.01.2019
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí