o životech

o životech

Anotace: O životech

U sklenky vína
rozjimam o životě
Co bylo jak bude
co přijde po životě

Jaké štěstí se smůlou se prostřida
Kdo mě zastoupí kdo mě tu vystřídá
Budu stejná nebo se lepší stanu
budu se radovat smát se nepřestanu

Necham se překvapit to je jedina výzva
Teď jsem tady a ještě mi nějaký čas zbývá
Autor kikin87, 30.01.2019
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí