poctivost

poctivost

Anotace: Poctivost

Smaly se ji že má věk
a je stále pannou
Že nemá děti
a není paní vdanou

Že je krásná a přesto sama
Nepomyslela o tom být už máma
Jak dlouho bude čekat snad ještě roky
co ji brání že je poctivá
co má v sobě za bloky
Autor kikin87, 02.02.2019
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Tvbm, Lighter, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí