čas je pryč

čas je pryč

Anotace: Čas je pryč

Dozrála jsem v ženu
z neposlušne holčičky
Samostatná už jsem
nikdo neobouva mi botičky

Nikdo mě nenosí v náručí
musím jen po svých
Nepřečte žádnou pohádku
v časech zlostnych

Vše tak nějak uteklo
pryč jsou časy bezstarostny
Pár let už je vše jinči
těžký a prostý
Autor kikin87, 03.02.2019
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kam mizí čárky jak vánoční dárky..
Pohádky beztak lžou, princezna spí, princ uteče s macechou..

03.02.2019 13:58:32 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí