za hradbami

za hradbami

Anotace: Za hradbami

Za hradbami zámku
ukrývá se tajemství
dávno a dávno
schované poselstvi

Že žilo bylo krásné děťátko
krásnější než poupatko
které záhy vyrostlo v ženu zlou
Co ničila vše co ji přišlo pod ruku

Že chovala se k druhým jak nestvura
Ale na venek byla něžná flizura
Žena dvou tváří co umí v tom chodit
Te které nezáleželo na druhých

Ale uměla všechny okolo jen za nos vodit
Autor kikin87, 07.02.2019
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za hradbami úsměvů
leckdy bývá krutá
druhým není do zpěvu
i když prokouknuta...

07.02.2019 11:05:40 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí