Chybění doteku

Chybění doteku

Chybí mi něco na dotek
co hladí a vnímá..
Někdy je dlouho v noci tma..
Jindy zas tuhá zima

Ač vdaná ale přesto tak
Stále uvnitř sama ..
Jsem snad jako vlčí mák
Jak z porcelánu dáma...

Chybí mi něco na dotek
co hladí křídly bez perutí
Já chci jen vášeň , touhu ,lék..
Ne pocit co mě balamutí..
Autor Liduška, 09.02.2019
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, šerý, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí