V Z T E K

V Z T E K

 

 V Z T E K 


Vztek tluče hlavou o zem

a žere bláto

Proč jsem byl na Zem zrozen?

Proč jsi to udělal, táto?  

 

Vztek kope do rohů,

autům ulamuje zrcátka,

škrtá sirkama do stohů,

škrtí nevinná děťátka. 

 

Vztek bydlí v kulometném hnízdě,

krvavá stopa po agresivní jízdě.

Kobercovým náletem bombardovat,

orgasmus smrti opakovat. 

 

Proč jsem se vůbec narodil?

Proč jsem se dneska probudil?

Lépe kdybych nebyl,

vždyť jsem jen vzteklej debil. 

 


Autor Tuleňák, 11.02.2019
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

emotivně /občas/ velm blízké :-D*

11.02.2019 18:30:04 | Frr

Tak to je jasná vzteklina. Chce to očkovat!
Pěkný obraty a líbilo se mi to!

11.02.2019 17:52:21 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí