Zrcadlení

Zrcadlení

Anotace: .....

Zrcadlení,
tvář v zrcadle se mění,
každý týden, měsíc, během let,
kdo ze zrcadla dívá se na mě dnes?

Minulost za zrcadlem schovaná,
neměnná. Zážitky různé,
krásné i hrůzné.

Každá vráska vlastní příběh má,
reklamám odolám,
plastikám se neoddám,
raději sklenku vína si dám
(možná dvě).
Autor Bludimíra, 12.02.2019
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje řeč. Nejlepší je plastika po sklenkách vína. Máš to prima.

12.02.2019 20:35:06 | šerý

Děkuji,vrásky mohou být i slušivé a dobré víno pohladí po duši:)

13.02.2019 00:49:59 | Bludimíra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí