Průhlední lidé

Průhlední lidé

Anotace: ztráta smyslu života lidí, kteří se ocitli mimo zájem společnosti

Průhlední lidé postávají,

neviditelnými se dělají

 

Ať raděj nikdo nevidí,

že tady jsem, že tady dlím

 

Ty všechny jejich naděje

odvál už čas – nostalgie

 

Však oni tady kdysi byli!

Smáli se, žili, radovali

 

Tak vzdálená je naděje,

odnes ji vítr – nostalgie

 

Kdyby jen vrátit šel ten čas,

zase by byl tu lidský kvas

 

Když zahlédnou svou naději,

odnese vítr - nostalgii

Autor vlnka, 13.02.2019
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probuzení naděje - povzbuzení dobré je
čerstvý vítr odvane nostalgie nezvané...

14.02.2019 21:17:10 | Kapka

Děkuji za inspirativní volné navázání

15.02.2019 15:58:44 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí