Světlo slov

Světlo slov

Anotace: ...

Po měsících 

v šeru 

otevírám oči


Vidím obrysy

stovek slov

co kříčí

a chtějí

na svět


Slepota je

příliš slepá

a prozření

obsahuje všechny

barvy duhy


A tak

v dnešní noci

vídám den 

Autor Denael, 13.02.2019
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Frr, Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí