Čokoládová

Čokoládová

Obalit si srdce čokoládou
Zda bušilo by sladce..
Z jedné strany hebkou bílou...
Z druhé hořký nátěr ..hladce..

Obalit se černobílou..
Z které malíř radost nemá..
Avšak básník s duší blázna..
Řek by "to je přeci šedá"!!

Obalit se do tvých očí..
Cítit,vidět..jako ty..
Dotek ..který touhou končí..
Svlečený do nahoty..
Autor Liduška, 14.02.2019
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí