Zatemněná okna

Zatemněná okna

Anotace: _-=NEÚPROSNĚ=-_

Je to úžasné
i krásné
nenecháš mně žít

Lehce mě pohladíš
přisedneš si blíž

Pohledem milosti dáváš znát blížící se cíl
Za oknem šumí déšť kantátou zlatých chvil

Jediné píchnutí
už si připadám
silnější Hérakla
propastí na dno PROPADÁM
a vyplňuji
zatemněná okna
Autor ricda, 23.02.2019
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí