pod vlivem

pod vlivem

Anotace: že je ten únor

I wish I could see you dance
you with your arrogant face..



obalená v igelitu
ve své vlastní bublině
hlavu neprostupnou zeď
bys nikdy už neviděl
nedostal se dovnitř




Jó, asi bych chtěla zase cítit to vzrušení,
to po kterém touží mnozí,
že si můj a že tě čtu a ty čteš mě
že si s tebou rozumím, jako s nikým jiným
tolik mě to vzrušuje
blízkost
v hlavě ten pocit naprostý úplnosti
spokojenosti
nic nechybí
a mozek jako vata
plně se tomu poddám
ničeho se nebojím
nemám strach





zábrany padají
stejně tak moje šaty
dáváš mi tolik svojí lásky
držíš mě kolem pasu, když se všichni dívají
a líbáš mě, když nemáš
až se z toho pak stydím
ale postupně míň a míň
jsem pod vlivem
a všechno je krásné
jenom tebe vnímám
nic špatného nevidím





seš pro mě vším a já se stávám skoro tebou
jenže ty se nestáváš mnou
pohlcuješ mě celou
výměnou za to věnuješ mi pozornost
střídáš ji
doprovázíš ji úlevou,
že tu zase jsi
odcházíš a vracíš se
cítím beznaděj s naprostou radostí
střídáš odpor s láskou
takovou jako mi nikdo nikdy nedal
miluješ se se semnou všude, kde se dá
a když se nikdo nedívá
škrtíš mě pod krkem






tak počkat...
nastává zkrat
z lásky se stává past
jsem zamilovaná do tebe
a ty ..
miluješ mou závislost
chceš
v oddanosti
v mém obdivu pýříš se
saješ ze mě energie
a já jako malé naivní dítě..
miluješ, když mi můžeš
způsobovat
city
bolest
..





iluzím se meze nekladou..
s tebou pod parou
a se mnou pod vlivem..
Autor Loveless, 25.02.2019
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Nevratný obal, jondys, Frr, Slávinka, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

číst tvoje texty je jako poslouchat Nirvanu,
takhle se přiznávat k sobě, mazec.. a dost možná i závist

24.04.2020 20:23:29 | vojtěška

Závist není třeba...záviděla bys bolest... Právě z té vyvěraji nejlepší díla ,)

25.04.2020 11:22:07 | Loveless

závidím.. odvahu

25.04.2020 13:45:57 | vojtěška

Nevím čím to. Ale poslední dobou jsou zde na nás ženy útočný. Asi skončíme ve vyhnanství na Marsu. A my vás tolik milujeme. Marťanky mají jen jedno oko a prsa na zádech. Hm. Snad alespoň fotbal?
Jdu si sbalit!

25.02.2019 00:41:49 | šerý

Jistě, nesporně jsou ženy v předjarní době útočně bezradný. Už i zcela nutné vánoční gruntování a stěhování skříní zvládají samy. A pak, pak zhrouceně leží samotné v nočním přítmí s pocitem viny, že jim schází něco teplého v ruce. Ano je to naše jemná mužská a chápající ruka.

25.02.2019 10:33:10 | Lesan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí