Smyšlený odraz skutečnosti

Smyšlený odraz skutečnosti

Chtela bych byt ptakem,
krasnym,
nespoutanym,svobodným.
Chtěla bych létat ve výškách až do mraků
a nadchnout se v tom užasu.

Chtěla bych mít prázdný štít a
jen létat do výšin.
Chtěla bych zažít déšt,cítit jak mi stéká
po křídlech.
Žít bez starostí a nicoty a
jen létat po nocích a nic víc.

Spát v korunách krásných stromů,
sledovat východ slunce každý den,
a nebát se že,
přijde další beznadějně dlouhý den.

Sledovat jen z vrchu tečky lidí,
kteří se trápí
A já bych žila svůj sen
Je to sice jenom sen,ale snít se smí nebo ne?
Autor 7z7z7, 27.02.2019
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí