Já a mé druhé já

Já a mé druhé já

Anotace: Věnováno čarodějovi

Jak bláznivé se to zdá
a přec se to týká mě
a přec jsem to já ...

Kdo drakům dává křídla
a bere sílu mrakům..
Kdo vydrží víc než se zdá,
surovost života bez rozpaků...

Kdo není zas tak zkažený
kdo věří na zázraky ...
Má ruce v slunci vražený
ve tvém srdci chtěl by taky..

Kdo všem mocím dává moc
A v nocích vlky volá
Vášní prosí o pomoc..
i čerta z pekla zdola ...

Jak bláznivé se to zdá
a přec se to týká mě..
a přec jsem to já ...
Autor Liduška, 28.02.2019
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené verše. Líbí se mi.

01.03.2019 22:44:44 | šerý

dekuji

01.03.2019 23:09:58 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí