Nutně únorová

Nutně únorová

.
Cítím se opotřebovaný
s úsměvem půdní panny
odložené před dávnými věky
mezi staré deky

Oči mi nestačili zamáčknout
stále sledují stejný kout
kde pavučin přibývá

Neuchopí li tvé ruce
vybledlé tělo po záruce
tedy oheň mě vem
i s vylislým úsměvem
vplen kruhového přediva
Autor Now, 28.02.2019
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Donne, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí