Krajně březnová

Krajně březnová

.
Kámen je bledý uprostřed řeky
březnové slunko láká na sliby
sedím tu sám a přece s někým
nechal jsem myším prázdný byt

Provaz šedý okolo těla
a maně tuším co tě zaráží
že stářím už skoro bělá
a stále mu schází závaží

Vím.. obličej do vody
a ruce podél trupu
Nakázáno je
pod drobnohledem supů
navrtávat kanoe

Přestovšak
..
Naděje těšivá
pod stromem nestoudně košatým
závěje sešívám
míry ti měřím na šaty
Autor Now, 01.03.2019
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, jitoush, šerý, Donne, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí