Anděl

Anděl

Je noc
Chlad cítím
pod křídlem.
Jsem Anděl
hledajíc cestu,
nebo,
je to jenom sen?

Všude jen hluk,
ulice plné
prázdných těch,
co hledajíc odpovědi
ve stínech.

Dívky se hlasitě smějí,
muži je svádí,
doufajíc v nějaké
pobláznění.
Stojím v dálce
sledujíc ten hřích
a cítím
v sobě klid.

Jsem Anděl a
hledám vzdech,
pro který jsem zde a
Ne!
neberu jako odpověď!

Každý jen určitý
moment a čas tady je.
Musíme užívat co to jde.

Jsem anděl a cítím
pohled na zádech.
Otočím se a vidím ...

Ďábel..smíchem se rdousí,
A já už vím že,
je pozdě a končí ten
bláznivý sen.
Autor 7z7z7, 05.03.2019
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rada-pozor na přechodníky...

12.03.2019 18:38:30 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí