Psaní pro Tebe

Psaní pro Tebe

Posílám ti svou
báseň
jen Tobě poslanou..
Ještě voní jarem co dnes se přehnalo kolem
Ještě cítí vlka
Jak za tebou prchá
Ještě možná ..ještě..
Uslyšíš i kapky deště..
A nebo možná
nic ...
Když básník oči zavírá..
přijde jeho múza spanilá...
Do srdce vkrade se mu, zpívá
prosí ..neúnavně slova nosí ..
Piš mě ...

Tak ti posílám tu mou pro tebe právě teď napsanou..
Autor Liduška, 08.03.2019
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Jeněcovevzduchukrásného, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jarní přítoky poezie. Jen postavit chtivé hráze. Pěkná empatická.

08.03.2019 00:23:32 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí