VyPnutí

VyPnutí

.
Dnes v noci byl
silný vítr a vypadl proud
Oči tvé hledaly svícen
Noc bývá dlouhá
když musíš bdět
nad tajemstvím
co už dávno ví se

Hlava jak troud
co musí zkamenět
aby poznala vášeň
Použij hubku a křesadla
Z života
koláč je snědený
a trouba vychladla
zdá se
..
Zapaluji svíčku od svíčky
a vichr neustává
Poprvé píši dopis
Jsem nesmělý--
Jste ta pravá ?

Podruhé píši připraven
Po bytě slídí potkan
beznaděj vzrůstá
..
Pak zapnuli světla
Lidé slaví
Tužka a papír osaměli
Pospíchám ven
a na schodech se potkám
Svázané ruce Zašitá ústa
Jste ten pravý ?
.
.
Autor Now, 11.03.2019
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Jort, Tvbm, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy opět pěkná práce. Zaujala... a moc.

11.03.2019 21:12:00 | šerý

Když ti vypnou proud ponoříš se hloub..:)
Dlouho jsem nepsal u svíčky.
Byl to příjemný atavismus. Díky.

11.03.2019 21:35:58 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí