Čarodějky ..

Čarodějky ..

Budem silné
sestro má...
Nás nic jen tak
nezdolá...
Přes strusky ostrých skal..
Bosé půjdem dál...
Podej ruku
sestro má..
Sílu svou ti vetknu já..
Kdo ublíží
nám ...toho změní..
Divé ,dravé,temné chtění...

Zvedni hlavu sestro má.
Luna drží to co má..
Autor Liduška, 17.03.2019
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, breberkar, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné! Netřeba hodnotících slov, jen empatie. Jedna z Tvých nejlepších.

17.03.2019 23:42:43 | šerý

To už jsi psal minule :) ale dekuji to potěší

18.03.2019 15:27:52 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí