Vzpomínky

Vzpomínky

Vzpomínky běží hlavou
Tolik řeklo se už vět
Každý rok jiný byl.
38 let ..

Známá vůně, něco připomíná .
To zavíráš oči , běžíš v šatičkách .
V náruči sedíš, zdravé mámě.
Čas krátí ,život bere prach ..


Vzpomínky běží hlavou mi .
Spojené s lásky - nadějí
Kdy štěstí , znělo mi.
Jak v trávě cvrček splašený ..
Autor Liduška, 18.03.2019
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, jitoush, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....vzpomínky radostné i bolavé.....Ji.

19.03.2019 19:14:14 | jitoush

S nostalgií pěkně vyvedené verše.

19.03.2019 00:00:22 | šerý

Děkuju

19.03.2019 00:31:18 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí