JEN TAK UJEL MI vlak

JEN TAK UJEL MI vlak

Když tvé dny jdou

hop a skok přes potok

 

Světem jen plout

sem a tam přes balvan

 

Lidská léta bere proud 

vpřed a vzad na západ 

 

Pak chceš se jen zout 

uvnitř i ven proměnit sen 

Autor Šípková Růženka, 22.03.2019
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí