(bez názvu)

(bez názvu)

Vidím slunce,
dech mě popadá.
Chci dál,
už vše ve mně uvadá.
Chci jít dál,
neptám se nikoho.
Je krásný den,
jen já ho nevidím -
chci z té pasti ven.

Miluju život,
chci si ho žít -
prosím,
už mě nechte být.
Chci cítit teplo
a být šťastná.
Neuhýbej mě, přírodo,
však jsi tak krásná.

Mám vás ráda.

Dejte za mě odkaz,
jsem holka co se bojí,
a chci říci jen,
že za to to stojí.

Chci žít a nezvládnu to,
však možná ano,
s vaší podporou.
Autor Jake&Mina, 27.03.2019
Přečteno 175x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z veršů vychází bezradná touha a chybějící sounáležitost. Pokusím se napsat více.

02.04.2019 09:32:16 | premek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí