Bez viny...

Bez viny...

Anotace: Pro ty, kdo hledají...

Život potrhaný krutostí pokání
když sny se rozpadají napadrť
ve vyschlém prameni přichází poznání
že život nekončí když přijde smrt

s nádechem zrodí se avatár uvnitř tebe
cestu ti ukáže krásnou i trnitou
čas ztrácí, kdo hledá na nebi Nebe
s bolestí v duši jak mlok s kůží skvrnitou

v poháru viny se skrývá jed
jež může ti mysl zcela otrávit
neohlížílej se zpět
život si plyne tady a teď
bez stop bolesti a bezpráví..

všechny kameny patří do mozaiky
jejíž tvary a barvy jsme si vybrali
něhu i lásku co halí se do krajky
i vlny trápení jež někdy se převalí

s údivem nastavuji Osudu vrásčitou tvář
vím že žádný mráz kopřivu nespálí
jiskřičky lásky dám v Chrámu srdce na oltář
malý plamínek co ohňostroj Lásky odpálí...
Autor Mt. Blanc, 05.04.2019
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Frr, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je vhled! A že ty jiskřičky jsou důležité! :-)

07.04.2019 11:01:53 | Laika

Pěkná báseň, líbí se mi tvůj vhled :-)

05.04.2019 18:04:07 | vlnka

díky, Vlnko, tak se teď dívám. na svět, poznání je solí života...

06.04.2019 10:28:00 | Mt. Blanc

Já si hledám pořád. Vybral jsem si.

05.04.2019 13:17:41 | šerý

ano, kdo hledá, ten najde... :-)

06.04.2019 10:26:56 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí