♥~Klubíčko života

♥~Klubíčko života

Anotace: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Klubíčko
 
jak ho život motá...
 
 ~~~~~~~~~
 
Občas se cítit
 
jak zakalená voda
 
ani se neusmát
 
vždyť to by byla škoda
 
život pak letí jak splašený kůň
 
a ty chceš věřit zázrakům?
 
Rozední se každé ráno
 
nocí den se zamyká
 
a tobě,
 
nevídáno
 
klubíčko od dětství do stáří
 
všechno tak utíká.
 
Motáme po dnech,měsících
 
letech
 
někdy nitku tenkou
 
jindy provázek
 
a když nám bylo v žití dobře
 
přimotal se i korálek.
 
Tak jak roky vrásky zdobí tváře
 
pomalu se blíží poslední list
 
stoletého kalendáře
 
a klubíčko je samý suk i souček
 
třeba s mašličkou
 
tu třesoucí se rukou
 
vázal ještě děda s babičkou
 
a já?
 
Dál chci věřit zázrakům
 
tím klubíčkem
 
omotat třeba celý dům
 
a k tomu svému
 
přidávat další třeba jen nitky
 
a potom?
 
Co potom,
 
potom my můžete nosit někam
 
do vázy kytky…
 
já miluju kopretiny.
 
Díky.
 
~~~~~~~~~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 05.04.2019
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) já taky, Květko, hezky jsi to rozvinula :-)! ST

06.04.2019 06:47:34 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí