Novinky.cz mě inspirovaly k básni

Novinky.cz mě inspirovaly k básni

Anotace: Novinky.cz Před hlavním nádraží v Praze, dali pisoáry, aby lidé nemočili na stromy.

No, kdyby tenhle pisoár stál někde více stranou, budiš, ale postavit ho hnedka u cesty kde čile chodí lidé, no, nevím, nevím.
Muži mají tedy močení na veřejnosti vyřešené, no a co ženy?, na ty se zapomnělo?Co takhle vymyslet něco pro ženy:-)
Už to mám!Nainstalovat u cesty záchodové mísy a okolo do kola upevnit závěs, samo sebou neprůhledný.
Jak říkám, na ženy se tady jaksi opomnělo, a to se musí co nejdříve napravit!
Teď už jen zbývá si tento nápad nechat patentovat a pak už jen rozjet výrobu:-)


Pisoár

Stojím a do pisoáru hledím, za mnou se tvoří fronta, chtějí také močit
a pak na lavičku hlavu složit.
Bezdomovci a i lid pracující, močí u cesty veřejně,
pak oklepou si svého ptáčka, však náhle přichází sra... .

Co teď, co si počnu?, chybí mi zde mísa, přichází na mě druhá míza.
Míza však mi nepomůže, v zádech cítím nějakého muže,
zřejmě si mě spletl se svým milým, na Karlák já rychle cílím.
Na Karláku jsou prý i mísy, v mozku se mi všechno mísí,
je to vůbec normální?, nebo je to k posr... ?


https://www.novinky.cz/domaci/501822-pred-hlavni-nadrazi-v-praze-dali-pisoary-aby-lide-nemocili-na-stromy.html
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 05.04.2019
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Polux Troy, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička velmi slabá zpracováním a popletená i v autorském úmyslu. O čem a jak budu mluvit, a zda není lépe být zticha - to je důležité si včas ujasnit.

06.04.2019 09:48:06 | Karel Koryntka

Budu upřímný.Karlíku, čekal jsem kdy se do mě navezeš a nezklamal jsi mě:-)
Podle mého ti dělá radost, když někoho můžeš shodit, snad i urazit, ponížit.
Radím ti dobře, zamysli se nad sebou.Měj se hezky a zbytečně neblbni:-)

06.04.2019 10:27:56 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí