Život je sbírání hub

Život je sbírání hub

v opuštěném lese
postav si srub
a pak se vesel

Mravence z cukru
a šizené čaje
za zim neurvu kru
a čas -- a co čas je ?

Líbánky s květy
a políčko bez strašáka
s jarem jsem ty
a v tobě zákaz

Ó spanilé oskeruši
chmur můj zastíněn
a proud slov dává tušit
kolikrát byl jsem na vině

Kolikrát byl jsem bojem unaven
a tys šla už dávno spát
Dům - jezero modravé
v očích listopad
.
.
Autor Now, 08.04.2019
Přečteno 216x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, Marten, vlnka, Frr, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí