Jaké to je

Jaké to je

Často se nás ptají,
jaké je autismus mít.
Já ale netuším,
jaké je bez něj žít.

Autismus nebolí,
ale občas se trápím.
Tak jako vás, bolí mě zrada,
nejvíc ze všech ta od kamaráda.

Občas mi nevěří,
že jsem tak jiný,
když slyší mě mluvit,
můj projev plynný.

Mám rád různe hry,
a tak small talk jsem zdolal,
když jsem si představil,
že je to slovní fotbal.

Taky rád vyprávím,
rád o něčem poučím.
Když nenacházím slova,
tak si cizí vypůjčím.

Když mluvím o svých citech,
mám s tím někdy potíže.
Nikdo jiný je nepopsal,
vždyt taky ani nemůže.
Autor Ešus, 13.04.2019
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: Polux Troy, Kapka, vlnka, Frr, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé to je moc krásnéa to je o Tobě nebo jsi se tak vcítil do autisty?

13.04.2019 10:38:22 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Díky :-)
To je o mně.

13.04.2019 19:49:52 | Ešus

Překrásná bytost jsi hihi a cítím,že i hodně citliv jsi a vnímavý :-)

13.04.2019 20:26:30 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí