Nábojnice

Nábojnice

Anotace: Ta myšlenka na odchod mě občas napadá Fakt nevím proč, i pro mĕ je to záhada

Nábojnice
Ta děvka sílu má
Tvůj mozek denně užírá
Jen jeden stisk
Bude ti líp
Snaží se
S tvou lebkou lépe seznámit
Ten matný lesk
Co tě tak vábí
Jako když krysy se páří
Ta její zvrácenost
Když všeho máš už dost
Ten pouhý stisk
Lehký dotek prstu
Ta chuť už nebýt
Je tak zvláštní
A pak se to zlomí
Mohl to být jen ten další panák
Možná ta žena co pohledem tě pohladila
Nebo ta erekce co se hned dostavila
Ten moment ten okamžik
Je jako ta spoušť co jsi nezmáčkl
Když život měl jsi na háku
Víš že už nikdy více
Ta děvka nábojnice
Nenajde cestu do tvojí palice
Autor Nezvaný a nevkusný, 13.04.2019
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: pendejo Noise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí