Šerý den

Šerý den

Dnes je šero
To v duši nastal klid
Na vážkách vah..dobro či zlo
musí ,nemusí být...

Je šero
To v temnotách světlo prosvítá
Kde stín byl ,
svítí v paprscích noci tma ..

Šero
V černých krajkách s tebou spí
Nádherná děvka ,
tělo jí zdobí prach .

Z křídel andělských ..
Autor Liduška, 14.04.2019
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze šera přeji jen světýlko, Lidunko. Prima lidsky zcivilněné verše a líbí se mi.

14.04.2019 23:33:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí