avicii-prvni smutne výročí

avicii-prvni smutne výročí

Anotace: Avicii-prvni smutné výročí

Se vzpomínkou na něho slzy mi stekají
dnes právě rok od jeho smutného úmrtí
kdy odešel z nenadaní
jen tak život si vzal
našel velké odhodlání
ukončit cestu kterou znal
snad už našel klid
který si tak přál
snad andělé ho hlídají
když jim svou duši odevzdal
Autor kikin87, 20.04.2019
Přečteno 169x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí